Izrada foto knjige

Računarsko programiranje SINA PRO STUDIO

Foto knjige su savremeniji oblik foto albuma. Nekad su se slike izradjivale i slagale u album, dok se danas slike štampaju na stranice foto knjige, korice se prave od raznih materijala, gdje preovladava eko koža, koža i platna.
Kao posebno možemo izdvojiti naslovnu stranu foto knjige koju čini slika u foliji “zvijezdano nebo”, koja se na izvoru svjetlosti presijava sitnim tačkicama.

Sina Pro Studio pruža kompletnu uslugu, od fotografisanja, preko obrade fotografija, do pripreme foto knjiga i njihove štampe i izrade. Sve korake u nastanku prelijepe i trajne uspomene radimo u sklopu našeg studija.

Prvi korak je da izaberete slike za foto knjigu, u zavisnosti od veličine foto knjige i broja stranica imamo preporučeni broj slika. Nakon izbora slika, slike je potrebno poslagati na stranice, što se radi u programu Pixellu Smart Albums 2. Kada imamo spremne stranice, puštamo ih na štampu na naš ploter Canon Pro 4000 koji daje vrhunski kvalitet štampe. Nakon toga radimo sastavljanje i koričenje booka, u korice po Vašem izboru. Vaša trajna uspomena je spremna za isporuku.

Podeli:
Kontakt informacije
Dodatne informacije
Kontakt informacije

Računarsko programiranje SINA PRO STUDIO

Prodaja i servis računara i računarske opreme; prodaja, fiskalizacija i servis fiskalnih uređaja; izrada svih vrsta programa za računovodstvo.

Adresa: Vidovdanska 34a
Telefon:
Vebsajt:
Mejl adresa: sinisa365@hotmail.com
Instagram:

Dodatne informacije
Kompanija

Računarsko programiranje SINA PRO STUDIO

Povezane usluge
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist