Pločasti nameštaj

Stolarija Tomić

Naša kolekcija pločastog namještaja obuhvata širok spektar komada kao što su ormari, police, stolovi, komode i još mnogo toga. Svaki komad namještaja je pažljivo izrađen od kvalitetnih materijala kako bi pružio dugotrajnost i funkcionalnost. Naše ploče od drveta su visokog standarda i nude izvanrednu izdržljivost i estetski dojam.

Pločasti namještaj je funkcionalan i prilagodljiv, pružajući vam praktična rješenja za organizaciju i skladištenje. Bez obzira da li tražite minimalistički dizajn, rustikalni šarm ili modernu eleganciju, naša kolekcija će zadovoljiti vaše ukuse i estetske preferencije.

Kategorija:
Podeli:
Kontakt informacije
Dodatne informacije
Kontakt informacije

Stolarija Tomić

Stolarija Tomić je preduzeće koje je započelo svoju djelatnost davne 1980. godine kao mala stolarska radionica u Gradiški. Kroz godine rada i iskustva, razvili smo se u ugledno preduzeće koje svojim klijentima pruža vrhunsku stolarsku uslugu. Naš cilj je razumjeti potrebe naših kupaca, zadovoljiti njihove zahtjeve i premašiti njihova očekivanja. Nudimo profesionalnu uslugu, pažljivo birane materijale i vrhunsku izradu koja će Vašem domu donijeti toplinu i eleganciju. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije o našim uslugama i upotpunili Vaše ideje svojom kreativnošću.

Adresa maloprodaja: Banjalučka cesta 45
Adresa proizvodnja: Laminci bb
Telefon: +387 51 892 642
Vebsajt: https://stolarijatomic.com/
Mejl adresa: stolarija.tomic@gradiska.com
Instagram:

Dodatne informacije
Kompanija

Stolarija Tomić

Povezane usluge
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist