Prozori

Stolarija Tomić

Naši drveni prozori izrađeni su od pažljivo odabranih vrsta drveta, kao što su hrast, jasen, bukva i drugi, kako bi osigurali dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete. Svaki prozor se izrađuje prema najvišim standardima kvalitete i preciznosti.

Nudimo vam različite stilove i dizajne drvenih prozora koji se mogu prilagoditi vašim preferencijama i arhitekturi prostora.

Drveni prozori pružaju izvrsnu termičku i zvučnu izolaciju, pomažući vam da održite ugodnu temperaturu i tišinu u vašem prostoru. Također, mogu se opremiti različitim vrstama stakla kako bi se dodatno poboljšala energetska efikasnost i sigurnost.

Bez obzira da li želite klasične ili moderne prozore, naša kolekcija će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne zahtjeve

Kategorija:
Podeli:
Kontakt informacije
Dodatne informacije
Kontakt informacije

Stolarija Tomić

Stolarija Tomić je preduzeće koje je započelo svoju djelatnost davne 1980. godine kao mala stolarska radionica u Gradiški. Kroz godine rada i iskustva, razvili smo se u ugledno preduzeće koje svojim klijentima pruža vrhunsku stolarsku uslugu. Naš cilj je razumjeti potrebe naših kupaca, zadovoljiti njihove zahtjeve i premašiti njihova očekivanja. Nudimo profesionalnu uslugu, pažljivo birane materijale i vrhunsku izradu koja će Vašem domu donijeti toplinu i eleganciju. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije o našim uslugama i upotpunili Vaše ideje svojom kreativnošću.

Adresa maloprodaja: Banjalučka cesta 45
Adresa proizvodnja: Laminci bb
Telefon: +387 51 892 642
Vebsajt: https://stolarijatomic.com/
Mejl adresa: stolarija.tomic@gradiska.com
Instagram:

Dodatne informacije
Kompanija

Stolarija Tomić

Povezane usluge
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist